top of page

Over mij

Ik begon met bakken tijdens COVID, en al snel liep het volledig uit de hand. Ik bak met liefde voor vrienden en collega's, maar ook om dierendoelen te steunen. Mijn twee grote passies - bakken en dieren - komen samen in alles wat ik doe. 

 

In 2018 begon ik met werken bij het Natuurhulpcentrum Opglabbeek. Iedereen die daar door de deuren kwam, heeft mijn baksels geproefd (weetje: leeuwen lusten geen cupcakes). De vele complimenten van de vrijwilligers hebben mij gemotiveerd om met Belle Hélène te starten. 

 

Mijn liefde voor dieren betekent ook dat ik zo ecologisch mogelijk bak. Ik werk met bioproducten en gebruik eieren van blije boerderijkippen, zodat mijn ingrediënten altijd van de hoogste kwaliteit zijn. Vegan bak ik (nog) niet, maar wie weet wat de toekomst in petto heeft!

IMG_20250131_150733_511_edited.png
bottom of page