top of page

Belle Hélène

pexels-anna-pyshniuk-2453945-6164609.jpg

Fait maison et plein de saveurs, un régal qui vous touchera !

Passie voor bakken,
liefde voor dieren

Ik begon met bakken tijdens COVID, en al snel liep het volledig uit de hand.
Ik bak met liefde voor vrienden en collega’s, maar ook om dierendoelen te steunen. Mijn twee grote passies – bakken en dieren – komen samen in alles wat ik doe.

Helene

Qualité

J'utilise des ingrédients biologiques, non seulement parce qu'ils sont plus sains, mais aussi parce qu'ils sont meilleurs pour le bien-être animal et l'environnement.

Creativité

Je m'efforce toujours de créer quelque chose d'unique et visuellement sophistiqué.

Goût

J’attache tout autant, voire plus, d’importance aux saveurs parfaitement équilibrées.

Taarten

Een verjaardagstaart met jouw leukste foto erop? Een Kinder Surprise-taart met een geheime verrassing binnenin? (Bijna) alles kan, dus droom groot! Stuur me een berichtje, dan bedenken we samen iets speciaals.

295082880_459525028983582_7790420099529483738_n.jpeg
prinsessen cake

Jij kiest de smaken!

Geef me een hint van wat je leuk vindt, en ik maak er iets creatiefs van.

501050477_10162603339898796_8307241256727166920_n.jpg

Fijne patisserie

Verfijnde gebakjes, met liefde gemaakt. Van luchtige entremets tot elegante tartelettes — kleine kunstwerkjes om van te genieten.

javanais

Vlaaien

Ambachtelijke vlaaien volgens traditie. Knapperige bodems, rijke vullingen — puur Limburgs genieten, met een persoonlijke twist.

240112134_10159344036088796_8365194962925818155_n_edited.jpg
frangipane taart

(H)Eerlijk

Gelukkige kippen = lekkere eieren!
Bij mij draait alles om pure smaken en (h)eerlijke ingrediënten. Ik werk zoveel mogelijk met biologische producten. Zo geniet je van baksels die niet alleen heerlijk zijn, maar ook met zorg en respect voor de natuur worden gemaakt!

pexels-joerg-hartmann-626385254-17583824_edited.jpg
cupcake

Wat mijn klanten zeggen

"Mmm, dit is zo lekker dat ik ga spinnen van blijdschap!"

Charlie

bottom of page